Rauhanhelmi

Rauhanhelmi – Aito aarre ydinkeskustassa

Hämeenlinnan ydinkeskustaan kohoaa kuusikerroksinen uudisrakennus Asunto Oy Hämeenlinnan Rauhanhelmi, joka tarjoaa upeita koteja rauhallisessa miljöössä.

Kuudessa kerroksessa sijaitsevat 28 huoneistoa tarjoavat laadukkaat puitteet huolettomaan asumiseen. Valinnanvaraa löytyy asukkaan tarpeesta riippuen: kompaktista 27 neliön yksiöstä aina 116,5 neliön tilavaan huoneistoon saakka. Käyttömukavuutta arkeesi tuovat tarkoin harkitut ja tehokkaat huoneistopohjat sekä hyvä varustelutaso. Hanke rakennetaan turvallisena RS-kohteena.

Osaan hissillisen kerrostalon ylimpien kerrosten huoneistoja tulevat aurinkoiset kattoterassit, joilta avautuvaa upeaa näkymää kaupungin ylitse kelpaa ihailla aamukahvia nauttiessa. Näissä huoneistoissa on myös oma sauna. Asukkaan käyttöön on rakennettu osaan asunnoista huoneistopihat lasitettujen parvekkeiden jatkoksi. Myös pienempiin huoneistoihin on mahdollista valita kylpyhuonesauna erillismaksua vastaan.

Korkealaatuisessa Rauhanhelmessä nautit upouuden kodin kaikista mukavuuksista. Asuntokohtainen ilmanvaihto lisää asumismukavuutta ja lämmityksenä on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä. Tyylikkäästi suunniteltu Rauhanhelmi huokuu laatua, ja voit vaikuttaa itse materiaalien värivalintoihin. Ennakkomarkkinoinnin ajan keskustelemme mielellämme mahdollisista muutostoiveista kanssasi.

Tutustu Rauhanhelmen ennakkomarkkinointiesitteeseen.

Koti keskellä kaikkea

Rauhanhelmi sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, Hämeenlinnan ydinkeskustassa, mutta huokuu nimensä mukaisesti rauhallisuutta. Kaupat, ravintolat ja muut palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja torille ja kauniin Vanajaveden rantaan on matkaa vain muutama sata metriä.

Rauhanhelmen naapurissa komeilee värikkään historian omaava, asuinkäyttöön saneerattava jugendtalo Rauhanlinna. Nämä kaksi uniikkia kerrostalokohdetta muodostavat yhdessä yhden Hämeenlinnan hienoimmista asuinkortteleista.

As Oy Hämeenlinnan Rauhanhelmi rakentuu Hämeenlinnan parhaimmalle paikalle ja tulee olemaan yksi keskustan hienoimmista uudiskohteista.

lakea-logo

Myynti
Jussi Pyykkönen
050 563 7779
jussi.pyykkonen@lakea.fi
www.lakea.fi

rouhento-logo

Rakennuttaja
Rouhento Oy
rouhento@rouhento.com
www.rouhento.com